Què és un Taller d'Ocupació?El Taller d’Ocupació és un programa que va adreçat a majors de 25 anys amb situaciò d'atur, en el qual es combina la formació professional ocupacional amb la realització d’un treball efectiu.

Està subvencionat per la Conselleria d’Economia, Indústria, Turisme i Ocupació, Fons Social Europeu i promogut per l’Ajuntament de Vila-real.

En l’actualitat s’està realitzant el Taller d’Ocupació 2015/2016 (és l'8a edició del taller que es realitza a la ciutat de Vila-real).

El Taller d’Ocupació es troba ubicat a la Biblioteca Universitària del Coneixement i en l’actualitat el centre està homologat com a centre col·laborador SERVEF, la qual cosa permet que l’alumnat obtinga el certificat de professionalitat de l’especialitat que està cursant.

El Taller d’Ocupació Vila-real compta amb 24 alumnes-treballadors i 6 responsables del projecte com a personal directiu i docent.

Les especialitats que s’imparteixen són:


ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA A PERSONES DEPENDENTS EN INSTITUCIONS SOCIALS (SSCS0208)

CREACIÓ I GESTIÓ DE VIATGES COMBINATS I ESDEVENIMENTS (HOTG0108) 


Els alumnes-treballadors estan contractats per l’Ajuntament de Vila-real amb un contracte per a la formació, la seua duració és la següent:
             
-DURACIÓ: 9 mesos
-DATA D’INICI: 15 novembre de 2015
-DATA FINAL: 15 agost de 2016

Durant aquest temps els alumnes/treballadors del Taller d’Ocupació reben la formació teoricopràctica per a l’obtenció del certificat de professionalitat i a continuació realitzen pràctiques laborals.