Eixides Sociosanitaries

Residència de 3ª Edat Verge de Gràcia de Vila-real


25/02/2016 Visitarem la Residència situada en el carrer l´Ermita,265 on realitzarem les pràctiques. Este centre actualment acull a 120 usuaris en règim intern i 25 usuaris de Centre de Dia.
De la mà de la directora del centre vam conéixer les instal.lacións i dependències tals com : cuina, menjador, infermeria, saló multifuncions, etc.
Al ser un centre amb gran capacitat d´usuaris, podrem ficar en pràctica tots els coneixements adquirits.
L´any 2011, aquesta Residència va obtindre el "Certificat de Medides de Contenció ", es a dir, no utilitza medides de sujecció amb els usuaris.

Centre de Dia Molí La Vila (Alzheimer)


14/03/2016 Visitarem el Centre de Dia AFA Centre Alzheimer de Vila-real situat al Carrer Cardenal Tarancon s/n. on també realitzarem les pràctiques.
Actualment assistixen 40 usuaris. La directora ens va mostrar totes les instal.lacions del centre.Centre de Formació Coop.Salus

17/02/2016 Visitarem el Centre de Formació Salus en Castelló de la Plana, un centre de més de 25 anys d´experiència amb la formació d´especialitat sanitària, situat en el carrer del Pintor Vergara nº 3, on ens van mostrar totes les instal.lacions i les activitats formatives que imparteix el centre. Els alumnes d´infermeria ens van deleitar amb una actuació de teatre al voltant de" l´anorexia ", un tema per a reflexionar.
Centre i Residència de Discapacitats de Vila-real17/03/2016 Visitarem el Centre de Discapacitats Fisics i Psiquics de Vila-real, situat en la carretera d'Onda nº10, on també realitzarem pràctiques.
La directora ens va mostrar totes les dependencies i ens va explicar totes les funcions a realitzar durant una jornada de treball.Residència de la 3ª Edat Savia de Moncófar


06/06/2016,visitarem la residència Savia de Moncófar. 
La gobernanta ens mostra el centre, aportant la seua experiència com auxiliar d'infermeria i donant-nos sabis consells professionals.

Residència de la 3ª Edat Càritas Interparroquial de Borriana

06/06/2016, visitarem la residència Càritas de Borriana.
La directora ens mostra amablement el centre, informant-nos del seu funcionament i característiques.


Residència de la 3ª edat Verge de la Soletat de Nules


06/06/2016, visitarem la residència Verge de la Soletat de Nules.
La psicóloga del centre ens guia per les instal.lacions, informant-nos del funcionament i característiques del centre, així com de les diferents activitats que realitzen els usuaris.


Residència La Saleta Magdalena de Castelló


20/06/2016, visitarem la residència " La Saleta Magdalena" de Castelló. Es una institució privada amb places i subvencions públiques. Aúna una situació privilegiada en plena naturalesa amb unes excelents, modernes i amplies instal.lacions i jardins.
La directora ens va dirigir en la visita guiada que va resultar molt interessant. Ens va mostrar els diferents serveis que la residència ofereix als seus usuaris.


Residencial de la 3ª Edat Oasis Palace de Benicassim


20/06/2016, visitarem el Complex Residencial Oasis Palace de Benicassim. Ofereix 75 places d´atenció a la gent gran i la gestió és totalment privada. 
La directora de la institució ens va acompanyar en una visita guiada per les luxoses instal.lacions i ens va informar del funcionament general del centre.
Residencia Geriàtrica de Benicassim

20/06/2016, visitarem la residència geriàtrica de Benicassim. Aquesta residència és de gestió privada i té un total de 49 places.
La directora ens mostra les instal.lacions i ens informa dels diferents serveis que ofereix el centre, així com, les condiciones i requisits d´admissió.Centre Residencial de la 3ª Edat Savia de Cabanes

01/07/2016, visitarem el Centre Residencial Savia de Cabanes. Es un centre ubicat en el mateix municipi que consta de 74 places residencials de gestió privada, així com algunes subvecionades públicament.
La directora del centre ens recibeix molt bé i ens mostra les instal.lacions principals de la residència detallant als alumnes el funcionament del centre.
"El Rinconet" de Vilafamés


01/07/2016, visitarem " El Rinconet" en Vilafamés. Es una associació formada per pares, mares i familiars de persones amb discapacitat intel.lectual.
Consta de un centre ocupacional que dóna un servici social assistencial. Promou les activitats terapèutiques i l´autonomia personal. 
Un centre especial de treball on treballen. En ell, la relació entre l´associació i les persones discapacitades passa a ser laboral.
Una residència per a 20 persones. Aquesta està situada en un entorn rural i també una vivenda tutelada, per a la seua integració plena.
La visita ha sigut molt pedagògica, en la que, els alumnes han pogut conéixer les necessitats múltiples d´aquestes persones i la tasca tant important que realitzen els professionals del centre.