dilluns, 22 de febrer del 2016

24 ALUMNES PER AL TALLER D'OCUPACIÓ 2015-2016

Cloenda de l'exitosa Ruta de la Tapa de Vila-real


Dijous, 2 de juny de 2016

La Ruta de la Tapa ha elaborat, enguany, més de 40.000 tapes, amb un volum de negoci de 120.000 €, un 29% més que l'any anterior. 

El regidor de turisme, Emili Obiol, va donar a conèixer ahir les cifres del balanç de la décima edició en la cloenda oficial de la Ruta, en la que es van donar els guardons d'en guany.

Tangerina Resto-bar va guanyar el primer premi del jurat professional en les categories de la millor tapa de lliure elecció i millor presentació, mentre que el Molí ha sigut considerat el millor en elaboració de la tapa de taronja. En les votacions del jurat popular Ca Esteve i el Bodegón de Carlos han aconseguit les millors qualificacions en la tapa lliure i taronja respectivament.

Vila-real, es volca amb la literatura.


Diumenge, 29 de maig de 2016

La Fira del llibre s'ha consolidat en l'agenda cultural del municipi. Durant la jornada d'ahir , moltes persones es van apropar a tots els expositors, per a vore entre els exemplars i participar en les diferents activitats organitzades. Des de la seua inauguració el passat dijous fins avuí quan tancarà les seues portes, ha acollit un total de 11 expositors i mès de 40 presentacions per part d'escriptors, així com nombroses activitats en la Plaça del Llaurador, organitzada per la Regidoria d'Economia amb la col.laboració del gremi dels Llibreters i la Regidoria de Normalització Llingüística, complint la seua XII edició i en aquesta ocasió, ha comptat, a mès, en el recolzament dels alumnes del Mòdul de Gestió de Viatges Combinats i Esdeveniments del Taller d'Ocupació.

En quant a les activitats programades per avuí diumenge, entre altres iniciatives, es donarán els premis Maig de narrativa breu, que aquest any complirà la seua 20ª edició.
Roda de prensa Fira del Llibre


Dimarts, 24 de maig de 2016


Els alumnes del Taller d'Ocupació han assistit a la Roda de Prensa de la Fira del Llibre presentada per Mª Dolores Parra, regidora d'Economia i Pasqual Batalla, regidor de Normalització Lingüística i Tradicions.Els alumnes del Taller d'Ocupació promocionen en festes la Fira del Llibre amb tallers i manualitats


Dijous, 19 de maig de 2016

Els alumnes- treballadors del Taller d'Ocupació en Gestió d'Esdeveniments han aprofitat les festes de Sant Pasqual per a promocionar la Fira del Llibre, que es celebrará la semana que ve, del 26 al 29 de maig, a la Plaça del Llaurador. Amb aquest objectiu, han organitzat un taller gratuït de xapes amb la fotografía dels assistents i de manualitats per als més menuts. 

La regidora d'Economia, Maria Dolores Parra, reina i dames de les festes, han visitat les activitats.
24 alumnes per al Taller d'Ocupació 2015/2016


Dilluns, 16 de novembre de 2015


L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, i la regidora d'Economia, Maria Dolores Parra, han rebut aquest matí a la Biblioteca Universitària del Coneixement els 24 alumnes dels nou Taller d'Ocupació, que durant els pròxims nou mesos rebran formació remunerada en les especialitats d'Atenció sociosanitària a persones depenents en institucions socials i Creació i gestió de viatges combinats i esdeveniments. En la recepció ha participat també el director territorial d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Ocupació, José Vicente Andrés Peñarroja, a més de les sis persones contractades en el marc del programa com a personal docent i administratiu.


"Lamentablement, l'Ajuntament no tenim competències en matèria d'ocupació; només podem fer programes com aquest, que fins a l'any passat ni tan sols ens va ser concedit. Quan el curs passat vam aconseguir finalment que ens concediren el taller, vam voler enfocar-lo cap a dos àmbits de la nova economia que són fonamentals: l'atenció a la dependència, el quart pilar de l'estat del benestar, i la marca de Vila-real, Ciutat de Congressos, Festivals i Esdeveniments", assenyala l'alcalde, que ha destacat l'oportunitat que els tallers poden suposar per als beneficiaris del programa en l'àmbit també de l'autoocupació i gràcies a l'homologació del curs amb certificat de professionalitat. "Aquests dos sectors són part del canvi de model econòmic que promovem des de l'Ajuntament, com també ho és, per descomptat, la indústria ceràmica, en la qual som referents i especialistes", valora Benlloch. En aquesta línia, l'alcalde ha avançat la intenció de plantejar en un futur "noves accions de formació encaminades a l'àrea de la rehabilitació d'habitatges, un sector també interessant, sobretot si tenim en compte el parc d'habitatges majors de 50 anys que tenim a la ciutat". 

El Taller d'Ocupació compta amb un pressupost de 367.607 euros, dels quals 329.667 estan subvencionats per la Generalitat Valenciana. La regidora d'Economia, Maria Dolores Parra, ha destacat la importància de la col·laboració entre administracions per a fer front "a la que sens dubte és la nostra principal preocupació: treballar per l'ocupació". Parra ha animat els beneficiaris del programa a "aprofitar l'oportunitat" que suposen els tallers per a la formació i la inserció laboral.